Jeraj napustio Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeraj napustio Zvezdu

Milan Kosanović neočekivano se vratio u crveno-belo jato, jer nije pronašao inostrani angažman, ali ga je zato napustio jedan drugi čuvar mreže, Slovenac Jure Jeraj.
Iako je početkom leta 2011. potpisao dvogodišnji ugovor, došlo je do razlaza. Momak iz Trebnja se nešto duže od preostalih letnjih novajlija, njih deset, zadržao na Marakani, dok nije polagao i poslednji ispit (sad samo čeka rezultate) na akademiji. Pošto je to učinio za vikend, u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << jutro je napustio crveno-bele i vratio se u Sloveniju.
Večeras (20.30, Šumice) na megdan Izviđaču, jedinom timu koga je Zvezda savladala u Seha ligi, pored Jeraja možda neće izaći ni Vladimir Tomić, koji nije igrao ni protiv Obilića zbog temperature.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.