Izvor: Blic, 06.Maj.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jens Leman: Trofeji se ne osvajaju sa decom!

Iskusni golman Arsenala Jens Leman izjavio je da odlazi iz kluba pod utiskom da stil Arsena Vengera i politika dovođenja mladih fudbalera predstavljaju razlog što klub ni ove sezone nije osvojio trofej.



"Lepo je za oko ali nije baš korisno, jer klub ništa ne osvaja. Nešto tu nije u redu. Plan da sa mladim igračima koji igraju dopadljiv fudbal nešto uradimo je jednostavno propao", rekao je Leman.

Bivši golman Šalkea, Milana i Borusije koji je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezone zbog učestalih kikseva uglavnom sedeo na klupi smatra da je njegov slučaj zahtevao dalju analizu.

"Ako ne pobeđujemo to je ili zbog toga što ja nisam igrao dovoljno dobro ili neko sebi mora da postavi i neka druga pitanja", završio je Leman.

Nemački veteran dobio je šansu na terenu na prvenstvenoj utakmici protiv Evertona tokom vikenda.

Ujedno to je bio i njegov poslednji susret sa navijačima Arsenala koji su toplim aplauzom nagradili Lemana za sve što je uradio za klub otkako je stigao iz Dortmunda 2003. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.