Jelena zadovoljna igrom u IV

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena zadovoljna igrom u IV



Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković zadovoljna je igrom u meču trećeg kola turnira u Indijan Velsu. Jankovićeva je u šesnaestini finala Pasifik lajf opena bila bolja od Nemice Martine Miler 6:2, 6:4. "Igrala sam veoma agresivno, svaku loptu sam napadala i vrlo često završavala poene na mreži. Prvi servis mi je mnogo bolje funkcionisao, ali moram da poradim na drugom servisu", rekla je naša teniserka, koja je sedma nositeljka u Kaliforniji.

Sledeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jelenina rivalka je Kineskinja Na Li.

"Odlično je poznajem jer često sa njom igram dubl. Protiv nje moram prva da nametnem igru, da ja diktiram tempo. Najvažnije je to što sam zdrava, uživam u igri sa osmehom na licu i idem dalje, u nove pobede", rekla je Jelena Janković u ponedeljak po našem vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.