Jelena ne igra u singlu, Krunićeva otvara meč sa Paragvajem

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ne igra u singlu, Krunićeva otvara meč sa Paragvajem

U gradskoj kući u Novom Sadu obavljen je žreb za meč plej-ofa između Srbije i Paragvaja. Jelena Janković neće igrati u singlu, a čast da otvore duel u subotu od 13 časova dobile su Aleksandra Krunić i najbolja paragjavska igračica Veronika Sepede Roig.

Posle njhih dve na teren će izaći Ana Ivanović i Monserat Gonzalez.

U nedelju, prva će takođe od 13 časova na teren izaći Ana Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv Sepede Roig, a posle njih Krunićeva protiv Monserat Gonzalez. U konkurenciji parova, Jelena Janković i Ivana Jorović igraće protiv Veronike Sepedo Roig i Monserat Gonzalez.

Tim koji pobedi plasiraće se u Svetsku B grupu Fed kupa.

Srbija - Paragvaj

Subota:


13.00 Aleksandra Krunić - VeroniKa Sepede Roig

potom igraju Ana Ivanović - Monserat Gonzalez

Nedelja

13 Ana Ivanović - Veronika Sepede Roig

potom igraju Aleksandra Krunić - Monserat Gonzalez

potom igraju Jelena Janković(Ivana Jorović - Veronika Sepede Roig/Monserat Gonzalez

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED KUP: Krunićeva umesto Jankovićeve na startu

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2015

Srpska teniserka Aleksandra Krunić otvoriće u subotu duel za popunu B Svetske grupe protiv Paragvaja u meču protiv Veronike Kapede Rojg, određeno je danas žrebom u Novom Sadu.. . Prva teniserka Srbije Ana Ivanović igraće potom drugi meč protiv Mersedes Gonzales.. Drugog dana takmičenja u nedelju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.