Jelena možda preskače Dohu

Izvor: B92, 26.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena možda preskače Dohu



Najbolje rangirana teniserka Srbije Jelena Janković uspešno se oporavlja od povrede koju je zadobila na WTA turniru u Dubaiju. U nedelju je stigla u Dohu gde je očekuje učešće na turniru vrednom 1,340 miliona dolara.

Jelena je kao četvrti nosilac u prvom kolu slobodna, dok je u drugom čeka bolja iz meča Bondarenko-Kamerin. Ipak, pitanje je da li će naša teniserka i zaigrati na tom meču.

"Polako se oporavljam od povrede, otok spada, idem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na terapije, danas sam radila vežbe u bazenu sa fizioterapeutom. Sutra ću da probam da treniram, da vidim kako se osećam na terenu, pa ću da odlučim da li ću da igram ili ne."

Jankovićeva bi prvi meč na turniru u Dohi trebalo da odigra u sredu, 28. februara, na svoj 22. rođendan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.