Jelena igra u ANTA opremi

Izvor: Blic, Beta, 19.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena igra u ANTA opremi

Umesto u opremi marke „Ribok", Jelena Janković će u novoj sezoni promovisati proizvode kineske kompanije ANTA sa kojom je juče potpisala ekskluzivan ugovor. Dizajneri ANTA Sportsa radili su sa srpskom teniserkom na dizajnu opreme za brend „JJ" koji će pored haljina uključiti i patike.

Anta Sports je osnovan 1994. godine, a jedan od glavnih investitora je vlasnik NBA tima Hjuston Rokitsa, Lesli Li Aleksander.

- Nedavni uspeh Olimpijskih igara u Pekingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << definitivno je učvrstio sportsku reputaciju kine. Počastvovana sam što sma ušla u partnerstvo sa vodećim kineskim brendom. Linija „JJ" proizvoda je sjajna i radujem se što ću moći da je promovišem širom sveta - izjavila je Jelena prilikom potpisivanja ugovora.

Detalja o ugovoru nema, osim da je reč o jednom od najvećih u

istoriji ženskog tenisa. Kineska kompanija ima velike ambicije na domaćem tržištu, a činjenica da su po prvi put u prilici da sarađuju sa najboljom teniserkom sveta, može da bude višestruko značajna.

Ekipa stručnjaka iz SAD i Japana tesno je sarađivala sa Jelenom

na paleti novih proizvoda. Cilj je da se pokažu stil, moda i lepota Jelene Janković dok istovremeno nudi i vrhunsku tenisku igru kao prva igračica sveta.

Šef Jeleninog marketinškog tima iz agencije „IMG", Kerolin Lejsi, oduševljena je saradnjom Jankovićeve i kompanije ANTA Sports.

- Mi smo izuzetno srećni što smo listi sportista koje zastupamo nedavno dodali i ime Jelene Janković. Njena reputacija na terenu i van njega je izuzetna i drago nam je što je jedna takva kompanija kao ANTA odlučila da sarađuje sa njom - rekla je Lejsijeva.

Povećan broj redara na turniru

Organizatori predstojećeg Australijan Opena najavili su da angažovati veći broj policijaca koji će brinuti o redu na turniru. Tokom mečeva 2007. godine došlo je do tuče između srpskih i hrvatskih navijača, kada je policija prvi put intervenisala, dok su prošle godine probleme pravili i grčki fanovi. Policajci su tada upotrebili suzavac u pokušaju da grupu od 40 navijača izbace iz Viktorija Kort Arene. Organizatori prvog Gren slema sezone su naglasili da se metoda sa sprejom pokazala kao delotvorna, zbog čega su odlučili da je primenjuju i ove sezone. Oni su istakli da će u slučaju neprimerenog ponašanja i fizičkih obračuna primenjivati meru zabrane prisustva mečevima u trajanju od 24 sata.

Bolitijeri: Jankovićeva kao tigrica!

Poznati američki stručnjak Nik Bolitijeri, dao je prognozu uoči turnira u Melburnu. Zanimljivo je kako je opisao Jelenu Janković.

- Završila je sezonu na prvom mestu i pokazala da tamo želi i da ostane. Jako nam je drago što se vratila na akademiju da ovde trenira sa svojim timom. Totalno je „fit", kao tigrica spremna da napadne! Da bi osvojila grend slem, Jankovićeva mora da se prišunja mreži par puta više u toku meča, ne samo da bi završila poen, već i da bi njena protivnica shvatila da je neće tako lako pustiti. U novu sezonu ulazi drugačija, misli da može svakoga pobediti, i ja mislim to isto - kaže Bolitijeri.

Za Anu Ivanović kaže sledeće:

- Ovde je Ana napravila svoj drugi veliki podvig ušavši u finale prošle godine. Kasnije je osvojila Frenč Open i postala broj 1, sve je bilo u redu, ali odjednom su stvari krenule nizbrdo i ona više nije mogla da ih zaustavi. Publicitet, publicitet, publicitet! Možda joj je previše toga došlo prerano. Ima „oružje" i vreme je da počne da ga koristi. Sviđaju mi se šanse koje ima, ali mora ostati fokusirana na svoju igru u svakom trenutku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KINEZI DALI MILIONE ZA JELENU

Izvor: Press, 18.Jan.2009, 23:37

Najbolja teniserka sveta potpisala ugovor s kineskim proizvođačem opreme „Anta" i od te saradnje zarađivaće godišnje oko deset miliona dolara, što je rekord u ženskom tenisu. .Jelena Janković, najbolja teniserka sveta, na turnirima će se ubuduće pojavljivati u opremi renomirane kineske...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.