Jelena ekspres

Izvor: RTS, 03.Okt.2013, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ekspres

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković ubedljivo savladala Karlos Suares Navaro sa 2:0 bez izgubljenog gema, i plasirala se u četvrtfinale turnira u Pekingu. Njena sledeća protivnica biće pobednica meča između Čehinje Lucije Šafaržove i Andree Petković iz Nemačke.

Briljantna i furiozna igra naše teniserke rezultirala je jednim od njenih najboljih rezultata za godinu dana.

Jankovićeva svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protivnici tokom celog meča nije prepustila nijedan gem i slavila je pobedu sa 6:0, 6:0, posle 59 minuta igre.

Iskoristila je šest od 13 brejk lopti, koliko ih je imala, a odbranila je sve tri koje je izborila španska teniserka. Iako je imala problema sa prvim servisom (samo 46 odsto), protivnica to nije uspela da iskoristi. Na kraju možda najviše govori podatak da je od 79 poena na meču srpska teniserka osvojila 53.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv pobednice meča između Čehinje Lucije Šafaržove i Andree Petković iz Nemačke.

Jankovićeva je do sada sedam puta igrala sa 34. teniserkom sveta Šafaržovom i ostvarila pet pobeda. Poslednji put igrale su prošle godine, u finalu Fed kupa, kada je Čehinja pobedila sa 6:1, 6:1.

Jankovićeva je do sada šest puta igrala sa 43. teniserkom Andreom Petković i zabeležila dve pobede. Poslednja dva meča dobila je Petkovićeva, a poslednji put igrale su ove godine na turniru u Nirnbergu, kada je bilo 6:4, 6:3.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.