Izvor: Blic, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena blista na pisti

Jelena blista na pisti

Kada bi ovog trenutka prekinula sa aktivnim igranjem tenisa, Jelena Janković ne bi trebalo da brine za svoju egzistenciju jer se podjednako dobro snalazi na teniskim terenima i modnim pistama.Prvi reket srpskog tenisa je to najbolje potvrdila postavši zaštitno lice prestižne modne kuće 'Mona' iz Beograda.

Iako su je mnogi prvi put videli na modnoj pisti, Jeleni ovo nije debitantski izlet u modne krugove.

- Nije tajna da volim posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manekena i da, kada god obaveze to dozvole, poziram pred kamerama i fotoaparatima. Imala sam revije širom sveta i uvek sam se na njima osećala prijatno. Posao nikako nije lak i zahteva potpunu posvećenost - rekla je Jelena.

Koliku pažnju posvećuje svom izgledu, najbolje znaju proizvođači sportske opreme jer Jankovićeva pred svaki turnir ima posebne zahteve.

- Svaki put kada osetim potrebu za tim, od svog sponzora 'Riboka' zatražim specijalnu opremu, čiji kroj isključivo zavisi od toga kako se osećam. Privatno se najlagodnije osećam u trenerci i patikama, a kada izađem uveče, onda volim da obučem mini suknje, haljine i sve druge stvari koje me čine ženstvenom. Tu posebno ističem kreacije Roberta Kavalija - iskrena je Jelena.

Najluđu noć Jelena će najverovatnije provesti na aerodromu.

- Moja sledeća destinacija je Novi Zeland, gde bi trebalo da sletim nešto pre ponoći, odnosno pre ulaska u 2007. godinu. Nadam se da neće biti kašnjenja aviona jer imam nameru da Novu godinu proslavim na adekvatan način - završila je Jelena Janković, uzdanica srpskog tenisa na predstojećem grend slem turniru u Australiji.

S. Vrakela

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.