Jelena Janković preslišala Ribarikovu u Indijan Velsu, sledi duel protiv nekada najbolje

Izvor: Blic, 10.Mar.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković preslišala Ribarikovu u Indijan Velsu, sledi duel protiv nekada najbolje

Jelena Janković se plasirala u osminu finala turnira u Indijan Velsu savladavši Slovakinju Magdalenu Ribarikovu sa 6:3, 6:2.

Naša teniserka je prilično dobro otpočela meč trećeg kola, poradivši možda i prerano na uvećanju svog samopouzdanja: već u prvom gemu morala je da spase tri brejk lopte, a kada je taj posao obavila - u narednih osam minuta stigla je do prednosti od 3:0.

Od takvog starta 36. igračica sveta nije uspela da se oporavi tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << borbe koja je trajala 79 minuta. Istina, Slovakinja, koja iza sebe ima devet titula, nije htela da se preda protiv četiri godina starije, 29-godišnje Jankovićeve, ali Jelena je imala igru koja je bila prevelik zalogaj za Ribarikovu.

Uz pet realizovanih od sedam brejk šansi, Jankovićeva je u ovom duelu "dodavala gas" baš kada je to bilo potrebno. Najpre kada je Ribarikova brejkom prišla na 3:2 - usledio je istovetan odgovor Jelene, a zatim u drugom setu, posle razmenjenih brejkova posle 1:1, Jelena je napravila još dva, za 3:2 i 5:2, i mirno privela ovaj meč kraju.

U četvrtom kolu Jankovićeva će se sastati sa Dankinju Karolinom Voznijacki, sada 12. a svojevremeno prvu na svetskoj rang listi, koja je sa 7:6(7), 3:6, 6:1 eliminisala Kazahstanku Jaroslavu Švedovu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković preslišala Ribarikovu u Indijan Velsu, sledi duel protiv nekada najbolje

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

Jelena Janković se plasirala u osminu finala turnira u Indijan Velsu savladavši Slovakinju Magdalenu Ribarikovu sa 6:3, 6:2.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.