Jelena Janković otvara meč protiv Španije

Izvor: RTS, 24.Apr.2009, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković otvara meč protiv Španije

Najuspešnija srpska teniserka Jelena Janković sastaće se u subotu sa 46. teniserkom sveta Španjolkom Marijom Hose Martines Sančes na otvaranju meča koji se 25. i 26. aprila igra između Srbije i Španije za ulazak u Svetsku A grupu Fed kupa, odlučeno je žrebom u Ljeidi. Prenos na RTS-u.

Radio Televizija Srbije prenosiće diretno sve mečeve naših teniserki protiv Španije, koji se igraju za ulazak u Svetsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << A grupu Fed Kupa. Internet portal RTS-a takođe će pratiti promene rezultata na svim mečevima.

U drugom meču sastaće se Ana Ivanović sa Anabel Medinom Gariges. Jankovićeva je trenutno četvrta igračica na WTA listi, a igraće u subotu u 13 sati sa 46. teniserkom sveta. Ivanovićeva - trenutno sedma na TA listi, sastaće se sa 18. igračicom sveta.

Mečevi u nedelju počinju u 12 sati, kada će Jankovićeva igrati sa Anabel Medinom Gariges, a posle nje Ivanovićeva sa Marijom Hose Martines Sančes.

U poslednjem meču igraće se dubl.

Na teren trebalo da izađu Ana Ivanović i Jelena Janković, kao i Lurdes Dominges Lino i Nurija Ljagostera Vives.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED: Jelena prva na terenu u subotu

Izvor: Mondo, 24.Apr.2009

Jelena Janković i Marija Hoze Martinez Sančez otvoriće u subotu u 13 časova plej-of duel Srbije i Španije za popunu Svetske grupe 1 FED kupa. Potom će na teren Ana Ivanović i Anabel Medina Garigez

Nastavak na Mondo...

Jelena Janković otvara meč protiv Španije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2009

LJEIDA - Najuspešnija srpska teniserka Jelena Janković sastaće se sutra sa 46. teniserkom sveta Španjolkom Marijom Hose Martines Sančes na otvaranju meča koji se za vikend igra između Srbije i Španije za ulazak u Svetsku A grupu Fed kupa...Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jelena načinje „Crvenu furiju“

Izvor: Kurir, 25.Apr.2009, 11:37

Žrebom u dvorcu La Sea Velja u Ljeidi odlučeno je da meč za popunu Svetske grupe Federejšn kupa između Španije i Srbije otvore Marija Hoze Martinez Sančez i naša najbolja teniserka Jelena Janković. Drugi susret dana odigraće najbolja Špankinja Anabel Medina Garigez i Ana Ivanović.

Nastavak na Kurir...

Fed Kup: Španija - Srbija 0:2

Izvor: B92, 25.Apr.2009

Teniska reprezentacija Srbije vodi u Ljeidi protiv nacionalnog tima Španije rezultatom 2-0, posle prvog dana meča za popunu A Svetske grupe Fed kupa...Jelena Janković je donela prvi poen Srbiji, pošto je savladala Mariju Martines Sančes u dva seta - 6:3, 6:4. Ana Ivanović je protiv najbolje španske...

Nastavak na B92...

Jelena i Ana dovele Srbiju do elite

Izvor: Blic, 26.Apr.2009, 16:37

Španija – Srbija 0:2! Naše najbolje teniserke napravile su sjajan posao prvog dana takmičenja u Ljeidi i potrebna im je samo još jedna pobeda da se plasiraju u Svetsku grupu Fed kupa. Do istorijskog koraka reprezentaciju Srbiju dovele su Jelena Janković trijumfom od 6:3, 6:4 nad Marijom Hoze...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.