Jelavić napustio reprezentaciju Hrvatske

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelavić napustio reprezentaciju Hrvatske

Posle Eduarda i Ognjena Vukojevića, Hrvatska je ostala bez još jednog reprezentativca. Nikica Jelavić je odlučio da više ne igra za "vatrene". Nakon pobede u Sofiji, hrvatska reprezentacija odmah se zaputila u Vukovar gde je smeštena uoči duela s Azerbajdžanom. Po dolasku u hotel "Lav", Nikica Jelavić, je saopštio selektoru Kovaču kako, nezadovoljan statusom u ekipi, napušta hrvatsku reprezentaciju, prenosi T-portal.

- Priznajem da me je Nikica iznenadio, žao mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zbog ovakvog raspleta, no prihvatam naravno njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu samo da mu poželim sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere - izjavio je izbornik Niko Kovač.

Jelavić je odigrao za reprezentaciju 36 utakmica i postigao šest pogodaka.

(Foto: Beta/AP/Lynne Cameron, PA Wire)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.