Jeftinije parkiranje u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije parkiranje u Novom Sadu

Prva promena cena parkiranja u Novom Sadu od 2012. godine, počeće sutra, snižavanjem cena parkinga za crvenu i plavu zonu.

Naplata u beloj zoni i zatvorenim parkinzima ostaće ista, a u narednom periodu planira se i završetak parkinga kod Matice Srpske, čime će se povećati broj slobodnih mesta za vozila u centru grada.

"Cenovnik predviđa nešto manje korekcije cena što se tiče zonskog parkiranja, pa ćemo tako od sutra sat vremena u crvenoj zoni plaćati 53 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << umesto dosadašnjih 55 dinara. Sat vremena u plavoj zoni svega 44 umesto dosadašnjih 45. Nešto veće korekcije cena će biti što se tiče dnevne karte, pa ćemo umesto dosadašnjih 100 dinara, dnevnu kartu plaćati ubuduće 95 dinara. Takođe, menjaju se cene dnevnog parkiranja na parkiralištu kod Štranda i Najlon pijace, pa ćemo parkiranje kod Štranda plaćati 35 umesto 40 dinara, a parkiranje kod Najlon pijace umesto 79, 75 dinara", kaže Jasna Kovčin, porparolka JKP "Parking servis".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od danas jeftinije parkiranje

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2017, 15:01

Parkiranje u Novom Sadu od danas je jeftinije, zbog ukidanja komunalne takse za parkiranje...Sat parkiranja u crvenoj zoni, umesto 55, sada je 53 dinara, a u plavoj zoni, umesto 45, iznosi 44 dinara...Dnevna parking karta pojeftinila je sa 100 na 95 dinara, a umanjena je i cena parkiranja kod Štranda...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.