Jedva čekamo da počne

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 18:50

"Jedva čekamo da počne"

Košarkaši Cedevita Olimpije u subotu od 19 sati dočekuju FMP u majstorici za plasman u polufinale ABA lige.

Cedevita Olimpija dobila je prvi meč, FMP je uzvratio u Železniku, a pobednik trećeg duela, a time i četvrtfinalne serije, u polufinalu će se suočiti sa pobednikom serije Partizan- Studentsku centar.

"Radujemo se trećem četvrtfinalnom meču i jedva čekamo da počne. Uradili smo analizu i pokušali da ispravimo greške na treningu, uglavnom se fokusirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na defanzivne zadatke, individualnu odgovornost i igru u skoku. Spremni smo za odlučujući meč. Pozivam navijače da nam se pridruže u Tivoliju u što većem broju, jer nam je sada njihova pomoć zaista potrebna“, rekao je trener Cedevite Olimpije Miro Alilović pred odlučujući meč u hali Tivoli.

Košarkaš slovenačkog tima Alen Omić ističe da je ovo susret sezone za njegov tim.

"Utakmica sezone je pred nama. Obe ekipe se dobro poznaju, pa će odlučiti sitnice. Naš zadatak je da damo sve od sebe da zabeležimo pobedu koja bi nam donela plasman u polufinale. Pozivam sve navijače da nam se pridruže u Tivoliju, jer će nam njihova pomoć biti potrebna“, rekao je Alen Omić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.