Jedinstvo neće moći da igra ako ne isplati Sanju Starović!

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvo neće moći da igra ako ne isplati Sanju Starović!

Situacija u Užicu je i dalje, malo je reći – komplikovana. Devojke i stručni štab treniraju, a uprava kluba pokušava da reši veliki broj problema.
(FOTO: N. Negovanović)
Ustvari, ima ih dva, a onaj mnogo veći je još uvek aktuelna blokada, koja je na snazi dok se, nekadašnjoj dugogodišnjoj igračici, Sanji Starović, ne isplate dugovanja. Ukoliko ih ne izmire, neće moći da se takmiče.
Situacija je jako složena. Starovićeva ne želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << popusti i da sve to rešimo na jedan normalniji i nama prihvatljiviji način. Ubeđuju je sa svih strana, ali ona ostaje pri svome. Imali smo nedavno sednicu Upravnog odbora, tražimo način da se „odblokiramo”. Mnogo je to para odjednom – kaže direktor Jedinstva Milutin Stanković.
Drugi, novonastali problem je i prelazak Maje Aleksić u redove Partizana Vizure.
Mi pravimo igrače, ulažemo veliki trud, a onda dođe neko i samo ga odvede. Verujem da će ljudi iz Odbojkaškog saveza Srbije rešiti ovaj spor kako treba, u našu korist, jer ću u suprotnom smatrati to velikim porazom. Takve stvari me ljudski pogađaju!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.