Jedan rekord Bulsa je izjednačen

Izvor: MVP.rs, 04.Mar.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan rekord Bulsa je izjednačen

Voriorsi su zabeležili 44. pobedu zaredom na domaćem terenu.

Ekipa Golden Stejta je prethodne noći savladala Oklahomu Siti sa 121:106 i tako došla do 44. pobede uzastopno u "Orakl Areni". Branioci titule šampiona u NBA ligi na taj način su izjednačili rekord Čikago Bulsa, koji su u periodu od 30. marta 1995. do 4. aprila 1996. godine zabeležili isti rezultat. Šansu da obore rekord igrači Golden Stejta će imati 7. marta, kada im u goste dolazi Orlando.

Voriorsi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sada imaju skor 55-5, već su obezbedili plasman u plej-of i do kraja sezone će igrati za to da nadmaše najbolji rezultat u istoriji lige, kada je regularni deo sezone u pitanju. Upravo su Bulsi 1996. godine završili sa 72-10, a Stefan Kari i družina imaju lepu šansu da nadmaše to ostvarenje.

(foto: Noah Graham / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.