Jedan poziv menja sve: Grizman otkrio zašto je odbio Arsenal i PSŽ i izabrao Atletiko

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan poziv menja sve: Grizman otkrio zašto je odbio Arsenal i PSŽ i izabrao Atletiko

Francuski reprezentativac ističe da su sve druge ponude pale u vodu kada ga je poželeo šampion Primere...

U dresu Atletiko Madrida nije standardan kao u Sosijedadu prošle godine, ali Antoan Grizman kaže da Jorgandžije ne bi menjao ni za šta na svetu. Da je situacija stvarno takva potvrđuje otkriće francuskog reprezentativca, koji je rekao da je čak odbio unosnu ponudu PSŽ-a, potom i Arsenala samo da bi obukao crveno-belu opremu šampiona Primere.

"Zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Španija, a ne neka druga zemlja i liga? Ovo je moje prvenstvo, moja kuća. Jako sam srećan ovde, a Atletiko je veliki klub. Šampion je bio spreman da za mene izdvoji 30.000.000 evra", rekao je Grizman, a zatim otkrio šta je prelomilo da izabere Atletiko, a ne PSŽ ili Arsenal:

"Sa mnom je lično razgovarao Čolo Simeone. On me je jako motivisao i rekao mi da me jako želi u klubu. Znao sam da ću napraviti pravi potez i ne kajem se. Da li je bilo čudno to što sam odbio ponude PSŽ-a i Arsenala? Naravno, ali Atletiko je i dalje šampion Španije! Bio mi je potreban takav klub i trener poput Simeonea da napredujem dalje", zaključio je 23-godišnji krilni napadač.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Grizman: U Atletiku zbog Simeonea

Izvor: B92, 14.Okt.2014

Krilni igrač Atletiko Madrida Antoan Grizman izjavio je da je odbio ponude PSŽ-a i Arsenala da bi radio sa Dijegom Simeoneom...Grizman je rekao da je pre dolaska u redove "Jorgandžija" razgovarao sa argentinskim stručnjakom, kao i da želi da trenira što intezivnije te da je upravo zato došao u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.