Jedan neobičan spoj sportova - podvodne biciklističke trke

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan neobičan spoj sportova - podvodne biciklističke trke

Poznato je da zaljubljenici u biciklizam obično vole i egzibiciju, ali ovo nadmašuje i virtuoze na biciklu. Ovo je jedno neobično takmičenje, a cev za ronjenje je neizostavni deo opreme biciklista koji u njemu učestvuju.

Naime, bicikli su specijalno opremljeni - u njihov ram je dodato olovo, a i takmičari nose pojaseve s tegovima, slične onima koje nose ronioci. Gume bicikla se pune vodom. U blizini su i ronioci, kako bi se povećala bezbednost takmičenja. I sve je spremno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za trku po dva metra dubokom kanalu napunjenom vodom.

Pogledajte snimak:

A snorkel was an essential bit of kit for competitors taking part in this mountain biking competition in Wales https://t.co/gUpDFBSkYI

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.