Jedan je Kari Pešić - Kako se bez reči posvađao sa kamermanom? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan je Kari Pešić - Kako se bez reči posvađao sa kamermanom? (video)

Zanimljiva situacija tokom sinoćnjeg meča između Barselone i Huventuda.

Barsa je sinoć odlično startovala u četvrtfinalu španskog plej-ofa, ubedljivo je savladala Huventud sa 87:61 i vrlo je blizu plasmata u polufinale.

Ali, tokom prvog poluvremena nije sve išlo tako lako, Svetislav Pešić je u pojedinim trenucima bio ljut na košarkaše Barselone, a nervozu mu je tokom jednog tajm-auta pojačao - kamerman, koji je očigledno, izabrao pogrešno mesto da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snima ono što će srpski stručnjak reći svojim igračima.

Pešić ga je najpre prekorno pogledao, stavljajući mu do znanja šta misli o njegovoj nameri, potom je neko bacio i peškir na kameru, a kada je on spao, trener Barselone je ljutito pokazao svoju tablu upornom kamermanu.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

-

Svetislav Pesic en estado puto 😤

via @MovistarBasket pic.twitter.com/aZP77uE2fP

— EurohoopsES (@EurohoopsES) May 31, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.