Jedan je Ilić kapiten!

Izvor: Kurir, 16.Apr.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan je Ilić kapiten!

Saša protiv Javora 566. put obukao crno-beli dres i tako izbio na drugo mesto liste, odmah iza Moce Vukotića

Prestigao Klinčarskog!

Kapiten Partizana Saša Ilić odigrao je u subotu protiv Javora (2:1) 566. meč u dresu kluba iz Humske i izbio na drugo mesto večne klupske liste, odmah iza legendarnog Momčila Vukotića, koji je zabeležio 791 nastup.

- Moca Vukotić je jedan jedini i njegov rekord ne bih stigao ni da sam mlađi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ponosan sam što se nalazim odmah iza njega, jer nije mala stvar u Srbiji odigrati toliko utakmica za jedan klub. U Partizanu sam od devete godine, to je klub koji najviše volim i uvek sam tu da pomognem. Bilo bi lepo kad bi se u budućnosti pojavio neko ko će srušiti moj rekord, budući da bi to značilo da fudbaleri neće prerano odlaziti iz Srbije, a Partizan bi bio kvalitetniji - kaže Ilić, a zatim otkriva koji su mu najdraži trenuci u Humskoj:

- Svaki trijumf nad Crvenom zvezdom mnogo mi je značio, ali izdvojio bih utakmice s Njukaslom i Anderlehtom, posle kojih smo ulazili u Ligu šampiona.

Najviše utakmica

1. Momčilo Vukotić    791

2. Saša Ilić    566

3. Nikica Klinčarski    565

4. Milan Damjanović    537

5. Blagoje Paunović    514

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.