Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 14:13

Jedan čovek menja sve

Pogotovo ako se zove Bruno Fernandes

Kažu da u fudbalu, za razliku od, recimo košarke ili rukometa, jedan igrač ne može sve da promeni. Ali Bruno Fernandes se ne slaže s tom ocenom.

Ne samo rečima, on je to pokazao i delom. Otkako je došao u Mančester junajted, maltene od prvog kontakta s loptom, potpuno je promenio sve na Old Trafordu. Kao da je on bio ta karika koja je nedostajala pa da Crveni đavoli ponovo postanu mašina.

Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan igrač može mnogo toga da promeni i da u mnogo čemu pomogne, ali smatram da je ovaj tim Mančestera bio dobar i pre mog dolaska“, rekao je Fernandes.

Iako su svi pogledi navijača Mančestera upereni u njega, Bruno ne želi da sve zasluge za dobre rezultate pripiše sebi.

Niko ne može sam baš toliko da preokrene stvari. Ovde je bilo u pitanju samo da se promene rezultati i samopouzdanje ekipe, jer je kvalitet već bio prisutan. Meni je lako da igram kada imam ispred sebe napadače koji sve šanse pretvaraju u gol. Ja u igri rizikujem, gubim dosta lopti, ali znam da kada jedna prođe, to će biti pogodak“.

Na pitanje da li mu menadžer Solskjer zamera što gubi dosta lopti, Portugalac je otkrio:

Na jednoj zatvorenoj utakmici pre nastavka sezone šef mi je rekao da slobodno igram rizično i da ga baš briga koliko ću lopti izgubiti, jer takav način igre je nešto što je ekipi potrebno. Volim da preuzimam odgovornost, rizikujem, grešim, ali neću da odustajem. Fudbal je takva igra, mora da se igra slobodno“, istakao je Bruno Fernandes.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.