Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Feb.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor podiže formu

13.02.2015.fkjavor.com
Fudbaleri  Javor Matisa uspešno sprovode drugi deo priprema u  Makedoniji. Oni su u Ohridu, gde se nalaze, odigrali već tri  kontrolne utakmice. Sa ekipom Spartaka remizirali, po jedan gol u obe mreže,  a juče  izgubili od čačanskog Borca 3-0.  Danas su pobedili ekipu makedonskog Vlaznimija rezultatom 3-0. Potpredsednik kluba, Nikola Lišanin, kaže da su zadovoiljni tokom priprema i zalaganjem prvotimaca.
„Imamo idealne uslove za treninge. Ovaj hotelski kompleks u medjuvremenu je napravio i veštački teren, pored tri prirodna koja već imaju, možemo birati na kakvoj podlozi nam odgovara da radimo. Siguran sam da u okruženjun nema boljih  uslova za pripremu ekipe. Utakmice koje smo odigrali pokazuju da ulazimo u formu. Srećom nemamo povredjenih igrača, nekoliko ih je van stroja ali reč je isključivo o prehladama. Tako da ćemo se spremni i orni  za ulazak u elitni rang takmičenja, vratiti u Ivanjicu.„-rekao je Lišanin.
Temperatura je oko desetak stepeni, nema snega, a Ivanjičane mahom na treninzima prate sunčani intervali.
Fudbal nije dvoranski sport tako da vremenske prilike mogu da nam stvaraju poteškoće ali nikako ne smeju biti problem igračima.“-dodaje  Nikola Lišanin.
Kada je reč o novajlijama, Lišanin je istakao da Osmanović konkuriše za mesto štopera a da je Simović  već iskusan igrač koji će sigurno biti od velike koristi Javoru.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.