Javor počeo pripreme: Ostaćemo u Superligi

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor počeo pripreme: Ostaćemo u Superligi

Fudbaleri Javora počeli su pripreme za drugi deo sezone i najavili da će popraviti utisak i sigurno ostati u Superligi Srbije.

Šef stručnog štaba Ivanjičana Igor Bondžulić kaže da očekuju dobre rezultate u prolećnom delu sezone,jer je Javor dobrim igrama pokazao da zaslužuje bolji plasman na tabeli od 12 mesta.

"Javor Matis će ostati u Superligi i bićemo osveženje što se igre tiče u nastavku prvenstva. Nismo bili u podređenom položaju ni protiv Partizani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni Crvene zvezde,ali su poslednje utakmice pokvarile utisak ,kada smo na pet mečeva primili čak 17 golova i na toj završnici moramo raditi", rekao je Bondžulić.

Predsednik Dragomir Lazović ističe da ni osvojenih samo 20 bodova nije tako loš rezultat kada se sagleda celokupna situacija.

On je naglasio da klub završava započete radove na stadionu.

"U prošloj godini dobili smo 250.000 evra bespovratnih sredstava od Fudbalskog saveza Srbije iz sredstava solidarnosti UEFA, a ove godine očekujemo i sredstva za izgradnju pomoćnog terena od veštačke trave ",rekao je Lazović.

Fudbaleri Javora do 25.januara radiće u Ivanjici i odlaze u Umag, gde će do 6. februara odigrati šest kontrolnih utakmica sa ekipama Domžale, Triglav, Bravo, Gorica, Aluminij i Rudar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.