Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 16:19

Javor doveo desnog beka

Mijailović stigao iz Metalca

Nigde nije prometno ovih dana, kada su superligaški klubovi u pitanju, kao u Ivanjici. Javor i dovodi i prodaje igrače, pravi potpunu rekonstrukciju tima za narednu sezonu.

Danas je ugovor sa Ivanjičanima potpisao Bojan Mijailović, dosadašnji fudbaler Metalca. On igra na poziciji desnog beka, ima 25 godina i biće, po dogovoru, član Javora u naredne tri sezone.

Osim jedne sezone koju je proveo u Kolubari na pozajmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mijailović je, kao rođeni Milanovčanin, celu karijeru proveo u Metalcu. Za klub koji se ovog leta vraća u Superligu odigrao je 97 utakmica.

Ostao je danas Javor bez još jednog igrača. Posle Nikole Petkovića, koji je prešao u francuski Šambli, klub je napustio i Dino Dolmagić, koji će u narednoj sezoni braniti boje TSC-a.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.