Javlja mi se – dobićemo Hrvate, goreće Nemačka

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 14:25

"Javlja mi se – dobićemo Hrvate, goreće Nemačka"

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović ima zanimljivo predviđanje pred žreb za EURO 2024.

"A" reprezentacija Srbije, čiji je Drulović donedavno bio član stručnog štaba, dobiće rivale ove subote od 18.00 na izvlačenju u Hamburgu.

"Javlja mi se nešto da bismo iz trećeg šešira mogli da dobijemo komšije, Hrvatsku ili Sloveniju. Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam. S Hrvatima dugo nismo igrali, još od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onog meča kada smo ih remijem u Zagrebu 2:2 sprečili da odu na naše poslednje Evropsko prvenstvo", rekao je Drulović u razgovoru za ”Republiku”.

"Sigurno bi bilo tenzija na terenu, pa i na tribinama jer obe zemlje imaju mnogo iseljenika u Nemačkoj, ali to je draž fudbala. Pravi fudbalski ambijent, gorela bi Nemačka. Mnogi ne žele Hrvate zbog toga što godinama igraju odlično i učesnici su svih velikih takmičenja, ali ja ih zato prizivam. Što se Slovenije tiče, još pamtim onih 3:3 na tom EURO 2000", istakao je Drulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRULOVIĆ PRIŽELJKUJE OVU SUSEDNU ZEMLJU U GRUPI: ‘Bila bi velika tenzija, gorela bi Nemačka!’

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2023

‘Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam.’ Selektor mlade reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović istakao je za ‘Republiku’ da ćemo sigurno dobiti Hrvatsku ili Sloveniju u grupi na Evropskom prvenstvu.  -Javlja mi se nešto da bismo iz trećeg šešira mogli da dobijemo komšije,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.