Jasmina Ilić u Maximu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2010, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasmina Ilić u ''Maximu''

Košarkašica grčkog Panatinaikosa Jasmina Ilić, inače naše gore list, nedavno je debitovala pred foto objektivom i za grčko izdanje popularnog magazina ''Maxim'' otkrila deo svojih draži.

Ovom serijom izazovnih fotografija košarkašica je potvrdila status jedne od najlepših i najseksipilnijih sportistkinja koje nastupaju u Grčkoj.

"Ovo je prvi put da sam se slikala na ovaj način. U Srbiji je bilo nekih inicijativa, ali se nisu ostvarile. Modom se bavim iz hobija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da malo pobegnem iz sporta. Volim da se lickam, kao što smo kao deca radili sa lutkama. Inače, volim fensi garderobu i obožavam visoke potpetice", otkrila je Ilić.

25-godišnja djevojka iz Bečeja je tako postala prava ljubimica navijača Zelenih, što zbog odličnih igara, što zbog svoje lepote, a ovim fotografijama je zasigurno stekla i nove obožavatelje.

Inače, Jasmina Ilić je visoka 189 centimetara, igra na krilnoj poziciji u ekipi Panatinaikosa, a u dugogodišnjoj je vezi sa srpskim košarkašem Nemanjom Aleksandrovom, koji je član ljubljanske Olimpije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.