Jarić: Selektori, zašto ne radite za džabe?

Izvor: S media, 17.Feb.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić: Selektori, zašto ne radite za džabe?

Posle ostavke selektora Dušana Ivkovića, počela je licitacija sa imenom njegovog naslednika na klupi Srbije, a stav o toj temi izneo je i Marko Jarić, košarkaš Sijene.

- Naši selektori su često umeli da javno, preko novina, napadnu nekog igrača zbog toga što ne igra za reprezentaciju, pa da mu zameraju na nedostatku patriotizma. A, gde je njima taj patriotizam?! Zarađuju po dva miliona evra godišnje, a onda dođu na leto da "patriotski" rade u reprezentaciji za još >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 600.000 evra. A, nama znaju da prebacuju kako smo neprofesionalni, kako ne volimo svoju zemlju. E, pa, gospodo treneri, ako već uzimate tolike pare u klubovima, onda možete besplatno da radite u reprezentaciji. To se zove patriotizam - podsetio je Marko u razgovoru za Pres na situaciju od pre nekoliko godina, kada su i njemu bile upućene kritike zbog neodazivanja u nacionalni tim.

Adrijana: Neka me Marko ponovo zaprosi

A od Jarića... "Dobro veče"

Jarić: Kraj na nivou

Muta: Dudi ponestalo patriotizma, i Kapičić da ide

Veličković: Duda je ispravno postupio!

Mislite da u javnosti postoje dvostruki aršini za igrače i trenera?

- Ako se osvoji zlatna ili srebrna medalja, onda je u redu da se podele nagrade igračima i selektoru. Ali, nemojte da kukamo sada oko novca... Sad svi kažu, Savez nema para. Pa, znam da nema para, a igrači što moraju da igraju, to nema veze! Ti mladi momci će da dođu i da izginu za svoju zemlju. I nemoj da sada zaboravimo da su svi ti treneri našli angažmane u klubovima upravo preko reprezentacije. Svi do jednog - zaključio je Jarić.

Jarić bio član selekcije Jugoslavije koja je osvojila evropsku titulu 2001. godine i svetsku, godinu dana kasnije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.