Izvor: Blic, 17.Nov.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić 15 poena

Jarić 15 poena

Marko Jarić je postigao rekord sezone sa 15 poena (0-0, 3-6, 3-4) u pobedi Los Anđeles Klipersa protiv gostiju iz Orlanda - 95:92. Jarić je po običaju meč počeo sa klupe, ali je ubrzo zamenio indisponiranog Kijona Dulinga na poziciji pleja.

- Klipersi imaju mlad sastav i od svakog igrača očekujem da prihvati odgovornost. Tako je bilo večeras protiv Orlanda, kada su se igrači menjali u vođenju ekipe - rekao je trener Klipersa Majk Danlivi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kventin Ričardson je bio najefikasniji sa 31 poenom, a Jarić je pored 15 koševa imao i osam asistencija. Predrag Drobnjak je igrao samo sedam minuta bez poena. Orlando je posle startne pobede nanizao devet poraza.

Od naših košarkaša briljirao je Vladimir Radmanović sa 21 poenom za Sijetl, koji je u gostima bio bolji od Čikaga - 100:90.

Na Zapadu samo Finiks Sansi imaju skor pobeda i poraza ispod 50 odsto (3-6). Finiks je sinoć izgubio od Detroita 91:100 u meču koji nisu obeležili Žarko Čabarkapa, Željko Rebrača i Darko Miličić. Košarkaši iz SCG utakmicu su presedeli na klupi, dok je Aleksandar Pavlović igrao samo minut (šut 0-1) u porazu Jute u Milvokiju - 95:100.

Zidrunas Ilgauskas (28) i novajlija Lebron Džejms (22, 8as) sami su posle produžetka doneli pobedu Klivlendu u duelu sa favorizovanom Filadelfijom (91:88), dok je Memfis, takođe posle dodatnih pet minuta, bio bolji od Dalasa - 108:101. Aleksandar Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.