Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 12:01

Jaramaza nervira što je izgubio osećaj za loptu i igru, Partizan u Baru bez Nikolića i Mike

Filipovski upozorava na snagu Mornara i zahteva od crno-belih kontrolu skoka

Sačekaće još malo navijači Partizana kako bi ponovo na delu videli Ognjena Jaramaza. Uvukao im se 25-godišnji bek pod kožu, bio jedan od najboljih igrača na početku nove sezone, lom prsta na meču sa FMP-om ga je izbacio iz stroja, te iako je prošlo mesec i po od gostovanja u Železniku, još nije u konkurenciji za tim. Izostaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i u Baru, gde će crno-beli u subotu od 19 časova tražiti petu pobedu na terenima ABA lige.

Pristalice Parnog valjka može da raduje radna etika Jaramaza i nagoveštaj da će uskoro na parket.

Kondiciono je odlično spreman. Moji saradnici na planu fizičke spreme su odradili fantastičan posao, ali je Ognjen malo izgubio osećaj za igru i loptu, što ga nervira. Potrebno je biti strpljiv, lom šake ga je izbacio uz ritma. Uporan je, trenira dobro“, hvali Sašo Filipovski pred duel sa Mornarom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Osim Ognjena Jaramaza neće moći trener Partizana da računa na još dvojicu igrača.

Aleksej Nikolić nije u programu. Operisao je kuk, nije spreman za igru pet na pet. Pokušava, testiraćemo ga... Erik Mika je i dalje bolestan, izgubio je dosta energije, biće i on podvrgnut dodatnim medicinskim testovima“.

Povoljna okolnost po stručni štab je što su posle reprezentativnih obaveza Rade Zagorac i Nemanja Dangubić spremni za klupske izazove.

Iskoristili smo pauzu za dodatni rad na osnovama igre, malo na odbrani, malo na napadu. Bili smo bez reprezentativaca, bilo je bolesnih igrača, ali smo zadovoljni ovim periodom“.

Zadovoljstvo bi moglo da bude veće ako se u dvorani „Topolica“ savlada sastav Mihaila Pavićevića.

U Baru nas čeka vrlo neugodan protivnik. Mornar je odlična napadačka ekipa, sa Pulenom, Vajthedom i Nidamom, dobrim u situacijama „jedan na jedan“ i pik end rolu. Ima domaćin odlične šutere za tri poena, čak i iz kontranapada. Moraćemo da budemo pažljivi. Na „petici“ imaju neugodnog igrača, sposobnog da igra levom i desnom rukom. Čeka nas veliki izazov, da bismo pobedili potrebno je 40 minuta dobre odbrane i visoka koncentracija, dok u napadu moramo da dejstvujemo timski i kontorlišemo skor“, upozorio je Sašo Filipovski.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Jaramaz izgubio osećaj za loptu i igru, nervozan je"

Izvor: B92, 04.Dec.2020

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da za predstojeći meč protiv Mornara ne može da računa na Erika Miku i Alekseja Nikolića...Crno-beli posle osam odigranih mečeva imaju po četiri pobede i poraza, dok Mornar ima skor 6/1. Dve ekipe sastaju se u subotu od 19 časova u dvorani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.