Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 14:21

Jaramaz slobodan igrač

Iskusni bek sporazumno raskinuo ugovor sa FMP-om

U julu je potpisan ugovor na dve godine, ali Nemanja Jaramaz i FMP se nisu pronašli, pa će 29-godišnji bek šuter potražiti novi klub, pošto je prema informacijama MOZZART Sporta raskinuo ugovor sa Panterima.

Ne sasvim iznenađujuć rastanak s obzirom na to da je stariji brat Partizanovog Ognjena Jaramaza ove sezone u ABA ligi odigrao samo osam minuta na gostovanju kod Splita. Ubrzo je procenjeno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolje rešenje za obe strane da svako krene svojim putem.

Sad je na Jaramazu da pronađe novog poslodavca.

Inače Partizanovo dete i član U16 generacije koja je 2007. bila prvak Evrope – to je ona generacija sa Danilom Anđušićem, Branislavom Đekićem, Dejanom Muslijem i ostalima – profesionalnu karijeru je počeo u Megi, zatim je bio član Partizana, pa igrao za Bijelu u Italiji, Astanu, poljski Turov, Budućnost iz Podgorice, špansku Manresu, Anvil, nemačke klubove Etinger i Braunšvajg, Ostrov i zatim FMP.

Priča se nastavlja, da vidimo gde...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.