Jaramaz: Stekli smo samopouzdanje

Izvor: MVP.rs, 08.Nov.2014, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaramaz: Stekli smo samopouzdanje

Mega Vizura će pokušati da nastavi pobednički niz.

Sjajni mladi tim Mega Vizure se nalazi u sjajnoj formi, a to najbolje pokazuju dve vezane pobede protiv jake Union Olimpije i nezgodnog Zadra u dvorani "Pinki". Ali, nakon dva vezana domaćinstva, sledi gostovanje i to, ni manje ni više, drugoplasiranoj Budućnosti VOLI. Samim tim, klub iz Sremske Mitrovice očekuje veoma težak zadatak.

U vezi predstojećeg duela između srpskog i crnogorskog kluba, javnosti se prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << obratio trener Dejan Milojević:

"Budućnost je jedna od najboljih ekipa ove sezone. Svojom igrom su dokazali koliko vrede i da se ne nalaze slučajno na samom vrhu tabele. Jednostavno imaju jako kvalitetan tim. Sigurno je da Budućnost u ovo sedmo kolo ulazi kao favorit, ali borićemo se, pružiti naš maksimum. Nadam se da će nam se ukazati prilika da ostvarimo pobedu".

Potom je svoje mišljenje izneo i mladi reprezentativac Srbije, Ognjen Jaramaz:

"Prezadovoljan sam kako smo igrali u prethodnom kolu. Pokazali smo timsku igru i to je jako bitno. Imali smo pad koncetracije pred kraj utakmice, što je donekle i normalno za ovaku mladu ekipu kao što smo mi. Najbitnije je da smo uspeli da se podignemo, nastavimo dalje i pobedimo", rekao je Jaramaz i zatim dodao:

"Ostvarili smo dve bitne pobede, protiv Olimpije i Zadra. Stekli smo samopouzdanje pred jako teško gostovanje u Podgorici. Spremni smo za utakmicu, pružićemo naš maksimum, a ja se nadam pobedi", zaključio je bek.

Utakmica između Budućnosti VOLI i Mega Vizure će se odigrati u dvorani "Morača", a zakazana je za subotu, 8. novembar, sa početkom u 19 časova.

 

PAROVI SEDMOG KOLA

Subota:

Zadar - Union Olimpija (19č)

Budućnost VOLI - Mega Vizura (19č)

Partizan NIS - MZT (21č)

Nedelja:

Solnoki Olaj - Crvena zvezda Telekom (16č)

Krka - Cibona (17č)

Metalac Farmakom - Igokea (19č)

Ponedeljak:

Cedevita - Levski (20:30č)

(foto: Mega Vizura / Jovan Azdejković)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.