Japanac se zbog Đokovića preselio u Srbiju, jede 100 ćevapa i kajmak

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanac se zbog Đokovića preselio u Srbiju, jede 100 ćevapa i kajmak

Novak Đoković upoznao je u Tokiju jednog vernog navijača, koji je zbog srpskog tenisera odlučio da ode u Srbiju.
Novak Đoković ima navijače širom sveta, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tokiju je imao priliku da upozna Japanca koji se zbog srpskog tenisera preselio u Srbiju.

"Video sam snimke Novaka iz 2011. godine kada je bio 'životinja', srpska mašina. Rekao sam ocu da želim da se preselim u Srbiju, rekao mi je 'može ako pokažeš strast'", počeo je svoju priču mladi Japanac.
Novakov fan rekao je da je bio na Zlatiboru, gde je jeo pljeskavice i kajmak, bio je i u Pančevu gde je, prema sopstvenom priznanju, jeo 100 ćevapa.
"Želim da budem kao Đoković", kaže Japanac, na šta mu je najbolji svetski teniser rekao da on ne jede ćevape.
"Izvini", usledio je odgovor krajnje simpatičnog japanskog navijača.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Upoznajte Japanca koji je zbog Đokovića četiri godine živeo u Srbiji

Izvor: B92, 04.Okt.2019

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, podelio je na zvaničnom Instagram profilu priču od Joriju Jošidi – Japancu koji je četiri godine živeo u Srbiji...Jošida je inspirisan Novakovom 2011. godinom pitao oca da li može da ide da živi u Srbiji i nakon što je dobio blagoslav uputio se u Pančevo...Ovaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.