Januarske želje tu, Junajted čerupa Benfiku?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januarske želje tu, Junajted čerupa Benfiku?

"Đavoli" se nisu proslavili na letnjoj pijaci.

Solskjer jeste dobio poboljšanje odbrane, stigli su Van-Bisaka i Hari Megvajer, ali deluje da su navijači Junajteda ostali razočarani. Razlog je ponajviše što Ed Vudvord i ekipa nisu doveli neko pojačanje u sredini terena, prvi pik je bio Bruno Fernandeš, ali nisu uspeli da sklope dogovor sa lisbanoskim Sportingom.

Dejli Mejl navodi da je Junajted na tržištu za još jednog defanzivca, ali i veznjaka. Kako se čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oba mogu stići iz redova Benfike.

Navodno skauti Junajteda već određeni period posmatraju Rubena Dijasa i Florentina Luisa. Dijas je već tokom letnjeg prelaznog roka bio na meti par evropskih velikana, dok je Luis novo ime na spisku "crvenih đavola"

Sigurno je da će Junajted biti aktivan tokom januara, Solskjerov tim trenutno zauzima osmo mesto u Premijer ligi sa svega pet osvojenih bodova iz četiri kola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.