Janković saopštio spisak za Farane

Izvor: B92, 18.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković saopštio spisak za Farane

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković objavio je spisak igrača za utakmicu sa selekcijom Farskih Ostrva.

Srbija sa Faranima igra 5. juna u Guandadaluru u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2013. godine održati u Izraelu.

Na Jankovićevom spisku se nalaze četvorica fudbalera osvajača Kupa Srbije Crvene zvezde (Dmitrović, Kirovski, Milivojević i Milunović) i jedan fudbaler šampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana (Saša Marković).

Golmani: Marko Dmitrović (Crvena zvezda), Aleksandar Kirovski (Crvena zvezda), Nikola Perić (Hajduk).

Odbrana: Vujadin Savić (Dinamo Drezden), Milan Rodić (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (Breda), Marko Petković (OFK Beograd), Aleksandar Pantić (Rad), Miloš Kosanović (Krakovija), Slobodan Lalić (Hajduk).

Sredina terena: Filip Malbašić (Rad), Vuk Mitošević (Vojvodina), Slobodan Mitošević (Volfsburg), Saša Marković (Partizan), Miloš Jojić (Teleoptik), Nenad Krstičević (Sampdorija), Luka Milivojević (Crvena zvezda).

Napad: Nemanja Kojić (Rad), Đorđe Despotović (Spartak), Ognjen Mudrinski (Jagodina), Luka Milunović (Crvena zvezda).

Nekoliko fudbalera koji su igrali za omladinsku reprezentaciju Srbije sada će se naći na spisku selektora "A" reprezentacije Siniše Mihajlovića.

"Delim njihovu sreću, jedva čekam da ih vidim u A timu, to je najbolja čestitka meni, stručnom štabu, grupi igrača koja je tokom poslednjih godinu i po dana radila u mladoj selekciji. Prava stvar za mene kao selektora je da vidim igrača koji je debitovao za seniorski tim, a posle toga se vrati u mladu selekciju i ima odnos kao što ga je imao i pre prekomande", rekao je Aleksandar Janković.

Janković je dodao da su se njegovi izabranici uželeli reprezentatvnih obaveze, jer su poslednji kvalifikacioni meč odigrali 15. novembra, na gostovanju u Severnoj Irskoj.

"Reprezentacija Farskih ostrva uživa maksimalni respekt. Ne ravnjamo se po rejtingu već po značaju tri boda koja želimo da osvojimo. Našeg protvnika niko nije uspeo da nadigra na domaćem terenu, a u prethodnim kvalifikacijama Rusija je doživela poraz od 1:0", istakao je Janković.

Pripreme mlade reprezentacije počeće u petak, 25. maja, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, a istog dana ekspedicija će otputovati na Zlatibor gde će boraviti do 2. juna.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković saopštio spisak za Farane

Izvor: Lajk.ba, 18.Maj.2012

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković objavio je spisak igrača za utakmicu sa selekcijom Farskih Ostrva.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.