Janković potpisao za Majorku

Izvor: B92, 24.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković potpisao za Majorku



Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Boško Janković potpisao je petogodišnji ugovor sa španskom Majorkom, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, ali su srpski mediji izvestili da je transfer vredan oko 2,5 miliona evra.

Predsednik Zvezde Dragan Stojković rekao je da je uprava kluba još prošle godine planirala da proda mladog reprezentativca Srbije i da je zbog toga ove sezone doveden bugarski fudbaler Blagoj Georgijev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mora se shvatiti da je klub u situaciji koja na finansijskom planu nije ružičasta. Prodaja igrača je neminovnost. Najvažnije je da se kupi jeftino, a proda skupo. Crvenoj zvezdi treba novac i to mi najbolje znamo", rekao je Stojković.

On je dodao da do kraja prelaznog roka može biti još odlazaka iz Zvezde, ali da bi tim "crveno-belih" mogao i da se pojača.

"Procenićemo šta da radimo, ako bude bilo pravih ponuda, i mislim da ćemo tada napraviti pravi posao", rekao je Stojković.

Predsednik Zvezde je dodao da je klub u pregovorima o dovodjenju srpskog reprezentativca Aleksandra Trišovića.

"Već duže vreme razmišljamo o Trišoviću, pregovori su u toku i, ako pronadjemo zajednički jezik, mislim da smo blizu da ga dovedemo. Ne samo njega, već i još neke igrače čija imena ne bih spominjao. Trudićemo se da medju njima bude i neko zvučnije ime", rekao je Stojković.

On je demantovao da će reprezentativni napadač Nikola Žigić preći u Juventus, jer torinski klub, s obzirom na to da će ove sezone igrati u drugoj ligi, nema prava da dovodi strance."Klubovi se javljaju, ali sigurno je da ga nećemo jeftino prodati. Žigić je svojim igrama i ponašanjem zaslužio da naplati kvalitet", istakao je Dragan Stojković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.