Janković o zakucavanjima i blokadama: Energija! Imao sam motiv više jer je derbi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković o zakucavanjima i blokadama: Energija! Imao sam motiv više jer je derbi (VIDEO)

Mladi krilni centar oduševio navijače dobrim potezima

Bilo je ovo veče Ognjena Dobrića, Matijas Lesor i Nemanja Dangubić namučili su Partizanovu odbranu, a džoker u rukavu Dušana Alimpijevića bio je - Stefan Janković.

Mladi krilni centar plenio je energijom u večerašnjem okršaju sa Partizanom, a svojim atraktivnim zakucavanjima i blokadama podigao je temperaturu u dvorani Aleksandar Nikolić i učinio da navijači s oduševljenjem gledaju njegove majstorije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Energija, energija. Digao sam navijače na noge. Moram tako da igram, sa energijom, da uđem u ritam. Kao mlađem igraču to mi je jako bitno. Imao sam dodatnu motivaciju jer je ovo bio derbi. Kapirao sam odbranu, to je jako važno, ali imao sam veću motivaciju da se pokažem u ovom meču", rekao je Stefan Janković po završetku meča.

Dobrićeva šuterska rapsodija i nemoćni Partizan!

O samom meču...

"Dobra utakmica, sjajna. Ja sam izgoreo, iskreno. Crk'o sam. Ali, zaslužena pobeda. Zahvalan sam navijačima - sjajna atmosfera kao i uvek. Odigrali smo sjajno, posebno u drugom poluvremenu".

Osim dobrih poteza Janković je vodio i žestoku borbu pod koševima sa Novicom Veličkovićem.

"Novica je dosad imao karijeru - svaka mu čast. On je sjajan igrač, ima veliko iskustvo. Jako dobar igrač, imali smo dobre okršaje". 



Otkriva i da su ga tokom utakmice savetovali šta treba da radi - sa svih strana. Ali, posebno je istakao jedno ime...

"Dobijao sam ih sa svih strana, ne znam više odakle sam morao da slušam. Pero (Antić) mi je dosta pomogao, on me uvek savetuje".

PIŠE: Strahinja Klisarić

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.