Janković kumovao Fererinom otkazu

Izvor: Sportal.rs, 29.Jul.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković kumovao Fererinom otkazu

Belgijski fudbalski klub Genk otpustio je trenera Emilija Fereru posle poraza u utakmici prvog koladomaćeg prvenstva, saopštio je klub. Ferera je u februaru preuzeo klub, u sezonu je ušao novim dvogodišnjim ugovorom, ali je otpušten zbog poraza na gostovanju od Mehelena (1:3) u nedelju, u utakmici prvog kola belgijske lige.

- Dok su se svi nadali dobrom startu, prva prvenstvena utakmica protivMehelena bila je iznenađujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << loša -  navodi se u saopštenju kluba, prenosi Beta.

Inače, trener Mehelena je srpski stručnjak Aleksandar Janković, koji je tako kumovao otkazu Emilija Ferere. Genk je tri puta u poslednjih 15 godina bio šampion Belgije.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Genk otpustio trenera Fereru

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 13:57

Belgijski fudbalski klub Genk otpustio je trenera Emilija Fereru posle poraza u utakmici prvog kola domaćeg prvenstva...Ferera je u februaru preuzeo klub, u sezonu je ušao novim dvogodišnjim ugovorom, ali je otpušten zbog poraza na gostovanju od Mehelena (1:3) u nedelju, u utakmici prvog kola belgijske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.