Janković hoće rezultat, ali i igrače za A tim

Izvor: Beta, 11.Nov.2010, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković hoće rezultat, ali i igrače za A tim

BEOGRAD, 11. novembra 2010. (Beta) - Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je u četvrtak da će istovremeno raditi na stvaranju igrača za A selekciju i postizanju dobrog rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

"Moj rad u mladoj reprezentaciji ići će u dva pravca. Jedan je stvaranje igrača za A tim. Velika većina sadašnjih reprezentativaca igrala je i za mladu. Drugi pravac je stvaranje rezultata, jer su sadašnji seniorski reprezentativci svojevremeno u dresu mladog tima imali velike uspehe", rekao je Janković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Janković je na klupi mlade reprezentacije zamenio privremenog selektora Tomislava Sivića, koji je došao na klupu umesto Radomira Dujkovića pošto su "orlići" izgubili šanse da se kvalifikuju za EP 2011.

"Poznajem veliku grupu igrača iz mlade reprezentacije. Neki od njih su igrali u prošlom ciklusu kvalifikacija i u sledećem bi trebalo da budu nosioci. Ta ekipa biće dopunjena mladjim igračima", kazao je Janković.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović sutra saopštava spisak za Bugarsku

Izvor: NaDlanu.com, 11.Nov.2010

BEOGRAD, 11. novembra 2010. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacijeSrbije Vladimir Petrovi' sutra 'e saopsstiti spisak igrača zaprijateljsku utakmicu s Bugarskom.Petrović će spisak saopštiti u 12 sati na konferenciji za novinareu Sport kafeu u Makedonskoj ulici broj četiri.Utakmica izmedju Srbije...

Nastavak na NaDlanu.com...

Janković: Hoću rezultat, ali i da pravimo igrače za A tim

Izvor: TV Avala, 11.Nov.2010

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je danas da će istovremeno raditi na stvaranju igrača za A selekciju i postizanju dobrog rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.