Janković: Neverovatan osećaj

Izvor: B92, 08.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: "Neverovatan osećaj"



Srbija je ipak dobila jednog pobednika na 121. Vimbldonu; to je Jelena Janković koja je u paru sa Škotom Džejmijem Marejem osvojila titulu u miks konkurenciji pobedivši u finalu pete nosioce Jonasa Bjorkmana i Alisiju Molik sa 2:1 u setovima. Jelena je posle meča rekla da je veoma zadovoljna osvajanjem trofeja iako pre početka turnira nije mislila da će daleko dogurati u miksu.

"Nisam ni sanjala da ću osvojiti Vimbldon, pogotovo u miks konkurenciji. Presrećna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam što sam uopšte imala priliku da igram sa Džejmijem. Stvarno smo se dobro uklopili i veoma smo dobro igrali tokom celog turnira.

Džejmi je super partner. Na početku turnira uopšte nisam znala šta da očekujem. Mislila sam da prođemo možda kolo ili dva, pogotovo što je meni singl prioritet. Na kraju se ispostavilo da smo dobar tandem, tako da se isplatilo.

On me je na početku pitao da igramo zajedno, ali ne zato što ja znam da igram dubl, nego zbog nekih drugih stvari. Na kraju se ipak ispostavilo da sam dobar dubl partner i zaista sam srećna što smo osvojili Vimbldon, stvarno je neverovatan osećaj. Nadam se da ćemo i sledeće godine imati priliku da branimo titulu", rekla je Jelena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.