Janković: Bez opterećenja idemo u Niš

Izvor: Beta, 06.Mar.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Bez opterećenja idemo u Niš

BEOGRAD, 6. marta 2014. (Beta) - Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković rekao je u četvrtak da njegova ekipa bez opterećenja ulazi u prvenstvenu utakmicu sa Radničkim iz Niša, ali da bi joj pozitivan rezultat mnogo značio.

"Mi u ovoj utakmici možemo mnogo toga da dobijemo, a malo da izgubimo. Neopterećeno ulazimo u meč, ali svakako sa ambicijom da pobedimo, jer smo svesni koliko bi nam pozitivan rezultat u ovom trenutku značio", rekao je Janković na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na stadionu Rada.

Fudbaleri Rada u subotu od 17 sati u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu 18. kola Super lige Srbije. "Gradjevinari" su u prošlom kolu pobedili Novi Pazar sa 1:0, ali su ostali na poslednjem mestu na tabeli sa 14 bodova. Ispred njega su Javor i Donji Srem sa po 16 bodova.

"Radnički u ovom meču ima imperativ pobede, a imaju i evropske ambicije. Najveći adut im je trener Dragoljub Bekvalac. Imaju izuzetne pojedince i sigurno su dobro pripremljeni za ovaj meč", rekao je Janković.

On je rekao da ima sitnih kadrovskih problema, pošto Ognjen Gnjatić ima parne kartone i istakao da su se novi igrači dobro uklopili u tim. "Taktika ekipe je napravljena po njihovim sposobnostima, svi su se dobro uklopili. Izuzetno su motivisani, pokazuju zrelost u igri", rekao je on.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković pred duel u Nišu: Možemo mnogo da dobijemo, a malo da izgubimo

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2014

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković kaže da njegova ekipa bez opterećenja ulazi u prvenstvenu utakmicu sa Radničkim iz Niša, ali da bi joj pozitivan rezultat mnogo značio.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.