Izvor: Danas, 24.Mar.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko preskače i Majami

Dok je turniru u Indijan Velsu bio u završnoj fazi Janko Tipsarević je sa porodicom došao u Majami, nadajući se da će biti spreman za povratak na teren posle oktobra 2013. Drugi Masters u sezoni, koji se održava na Floridi, trebalo je da bude mesto na kome će nekada osmi reket planete zabeležiti prvi nastup posle velikih problema koje je imao sa tumorom na peti.

Nažalost, posle više razgovora sa najbližima, ali i nakon treninga pod najvećim opterećenjem, Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je odlučio da povratak odloži za neki turnir u bliskoj budućnosti, smatrajući da u ovom trenutku nije spreman da odgovori na sve zahteve turnira u Majamiju, gde će se, osim Rodžera Federera, pojaviti najbolji igrači današnjice.

Nažalost, posle više razgovora sa najbližima, ali i nakon treninga pod najvećim opterećenjem, Tipsarević je odlučio da povratak odloži za neki turnir u bliskoj budućnosti, smatrajući da u ovom trenutku nije spreman da odgovori na sve zahteve turnira u Majamiju, gde će se, osim Rodžera Federera, pojaviti najbolji igrači današnjice.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.