Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjoš: Bićemo bolji na "Pecari"

Možemo i bićemo bolji na "Pecari", poručio je danas Mehmed Janjoš, trener Sarajeva, nakon što je njegova ekipa u srijedu na "Koševu" poražena (0:1) u prvoj utakmici finala Kupa BiH od Širokog Brijega.

"Sve je i dalje otvoreno.  Imamo šanse u revanšu. Pri tom smo imali peh da se povrijedio Haris Duljević, a to je protiv ekipe kao što je Široki, koja je do finala stigla uz samo jedan primljeni gol, i te kakav hendikep", rekao je Janjoš.

Uzvrat se igra naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << srijede, a trener Širokog Goran Sablić zadovoljan je. Gosti na "Koševu" nisu imali podršku s tribina jer je policija ne obrazlažući razloge vratila njihove navijače s ulaza u Kanton Sarajevo.

"Postigli smo gol na vrijeme. Zadovoljni smo konačnim ishodom, ali ovo je tek prvo poluvrijeme. Sarajevo se neće predati, ali mi isto tako nećemo dozvoliti sebi da prokockamo kući vrijednu zalihu koju imamo", smatra Sablić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.