Janjiću otkaz u Smederevu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjiću otkaz u Smederevu

Prema nezvaničnim informacijama Aleksandar Janjić više nije šef struke Smedereva. Posle višečasovnog sastanka u utorak uveče Izvršni odbor „oklopnika” je sporazumno raskinuo ugovor sa sada već bivšim šefom struke.
Ko će naslediti Janjića na klupi smederevskog superligaša znaće se tokom današnjeg dan, a u opticaju su dvojica mladih i perspektivnih trenera, čija se imena drže u tajnosti.
Ne možemo da kažemo da nam trener ne radi dobro, veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je odgovoran, traži najbolja rešenja, kombinuje, nije tvrdoglav i mogu reći da je pravi profesionalac. Mislim da nije u redu da preko kolena nešto menjamo. Moramo prvo da procenimo šta želimo. Na primer, Vojvodina je promenila još jednog trenera, promenili su ga i Kragujevčani, pa nije baš sve potaman – daje svoje viđenje trenutnog stanja Žarko Pavlović, izvršni direktor kluba.
Pored evidentnog rezultatskog neuspeha Pavlović je predočio i niz teškoća sa kojima se suočio stručni štab.
Mora da shvatimo da smo radili u veoma teškim uslovima, bez terena za trening, a pod misterioznim okolnostima stradao nam je i glavni teren. Tako se šetamo od jednog do drugog terena kao čergari.
Na pitanje da li te promene, kako mnogi nagađaju, znače i smenu kompletnog stručnog štaba, Pavlović je odgovorio:
Činjenica je da u ovom trenutku igrače ne možemo da promenimo. Izvesne korekcije ćemo u tom slučaju morati da preduzmemo što će, nadam se, biti injekcija da se igrači dobro prodrmaju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.