Janis: Vreme je da završimo posao

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 18:16

Janis: Vreme je da završimo posao

Janis Adetokumbo, najbolji igrač Milvoki Baksa, rekao je da se sjajno oseća i da je spreman za nastavak sezone, baš kao i njegovi saigrači.

Pre okončanja sezone zbog pandemije koronavirusa u NBA ligi je odigrano 65 utakmica, a Baksi su pobedili na 53 od ukupno 65.

Glavna zvezda tima je, naravno, Janis Adetokumbo, koji se povodom nastavka sezone oglasio putem društvenih mreža i najavio sjajne Milvoki Bakse.

"Sjajan je osećaj vratiti se košarci! Vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da završimo posao", naveo je Janis Adetokumbo.

Prošlogodišnji MVP čitave NBA lige u proseku je na tih 65 utakmica beležio 29.6 poena, 13.7 skokova i 5.8 asistencija uz 55% šuta iz igre i 63% sa linije za slobodna bacanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.