Janić nakon nesvakidašnjeg meča: Bili smo tragični, a oni komični

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:06

Janić nakon nesvakidašnjeg meča: Bili smo tragični, a oni komični

Svi ostali u čudu u jednom momentu.

Odbojkaši Partizana uspeli pobedom nad Radničkim iz Kragujevca plasirali su se u finale Superlige Srbije, a trener crno-belih Bojan Janić prokomentarisao je uspeh svoje ekipe, ali i situaciju iz trećeg seta, kada su gosti na teren izašli sa pogrešnom rotacijom.

- Utakmica je bila tragi-komična. Mi smo bili tragični, a oni komični na kraju. Sa ovom zabunom - videli ste kolika je pauza bila, moglo je da se obije o glavu nama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji smo imali veliko vođstvo... Nije bilo kvaliteta, nije bilo ni zanimljivo za vas gledaoce, ali ajde da kažemo zadovoljni smo zbog finala - rekao je Janić i osvrnuo se na pritisak sa kojim se suočava ekipa:

- Mi imamo psiholoških problema još od avgusta. Ne uspevamo cele sezone da rešimo. To je neverovatno, nijedne sekunde nismo izvukli lekcije. Ali eto, na kraju sezona je uspešna, mi pobeđujemo, u finalu smo, bez trunke sarkazma ne možemo da budemo nezadovoljni. Lično bih voleo da samo jednom osetim reakciju na ono što ja pričam. Za sad se ne dešava, ali možda se desi... Ili ću ja umreti od neke bolesti ili će oni shvatiti. Nema baš mnogo vremena ni za mene ni za njih - navodi nekeadšnji kapiten reprezentacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.