Janevski: Sledi nam veliki izazov

Izvor: B92, 24.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janevski: "Sledi nam veliki izazov"

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski kaže da je meč 9. kola Jelen Superlige sa OFK Beogradom samo jedan u nizu teških utakmica koje očekuju njegov tim.

'Crveno-beli' u sledećih sedam dana imaju tri meča. "U subotu igramo sa ekipom koja trenutno igra veoma dobro i deli drugu poziciju na tabeli sa Vojvodinom. Težimo da pobedimo u svakoj narednoj utakmici, pogotovo protiv klubova koji su ispred nas na tabeli. Pobeda nad OFK Beogradom bi nas približila vrhu tabele", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je makedonski stručnjak.

Zvezda je za protivnika u osmini finala Kupa dobila ČSK iz Čelareva.

"U ovom trenutku ne mogu ništa više da kažem osim da je reč o kvalitetnoj ekipi koja je izbacila Čukarički i koja zauzima prvo mesto na tabeli u drugoj ligi. Pre duela u kupu imamo veoma teške četiri utakmice (OFK Beograd, Borac, Rad Vojvodina), tako da u ovom momentu razmišljamo samo o našem sledećem protivniku”, dodao je Janevski.

Crnogorski reprezetativac Igor Burzanović misli da je trijumfom nad Napretkom u Kruševcu Zvezda započela pobedničku seriju.

"Svesni da smo da nas očeku tri neugodne utakmice u narednih nedelju dana, ali cilj nam je da pobedimo u svakoj. OFK Beograd igra dobro, što se i vidi po mestu na tabeli. U prošlom kolu su uspeli da pobede Vojvodinu, iako su imali igrača manje i rezultatski zaostatak", izjavio je 23-godišnji polušpic.

Utakmica počinje u 17 časova.

Ovde pogledajte kompletne parove 9. kola i tabelu Jelen Superlige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.