Janakopulos ljut na Papajanisa: Mama i tata mu nisu dali da ostane

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 13:13

Janakopulos ljut na Papajanisa: Mama i tata mu nisu dali da ostane

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos optužio je Jorgosa Papajanisa da je odustao od dogovora, zato što je Fenerbahče ponudio 200 hiljada eva više.

Papajanis je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom čime je postao novi centar ekipe i Istanbula.

Ovu odluku grčkog centra, vlasnik Panatinaikosa nije baš dobro prihvatio.

"Stvarno ne znam šta drugo da očekujem u životu. Sve sam do sada video, sve. Njegovi roditelji dovode 15-godišnje dete u vašu kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kažu vam: 'Molim vas predsedniče, predajemo vam predaj ga u svoje ruke. Pobrini se za njega za nas.' Nikada nismo podržavali niti brinuli ni o jednom sportisti koliko smo za njega za tih 8-9 godina koliko je bio ovde, možda samo Nikosa Papasa, da budem iskren", rekao je Janakopulos.

"On je bio prvi koga smo želeli da potpišemo od prošlog aprila. Ponudili smo mu 1,1, 1,2, 1,3 miliona (za trogodišnji ugovor) uprkos tome što nije imao dobru sezonu. Zato što smo ga želeli ovde jer smo ga voleli. Igrao je igru čekanja 4-5 meseci, a onda je dve godine tražio 1,3 i 1,7 miliona evra, ni manje ni više. Na kraju sam to prihvatio i rekao mu da je u redu".

"A kada sam mu to rekao, rekao mi je: 'Znaš, iako ti nisam rekao, rekao sam Itudisu da ću ići u Fenerbahče. Ali, pošto nisam obavestio klub, prava stvar za mene je da ostanem ovde. U redu, ostaću ovde. Dajte mi 5 minuta da pozovem Itudisa i obavestim ga.", ispričao je Janakopulos.

"Šalješ mu ugovore i čekaš. Prošlo je 6 ujutru. Dakle, umesto da dobiju ugovore, zovu te i kažu: „Znaš, mama i tata mi ne daju da ostanem u Panatinaikosu. Žele da idem kod Itudisa jer mi daju još 200 hiljada evra.' Šta mogu da kažem? U svakom slučaju, srećno, Jorgos", napisao je prvi čovek Panatinaikosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.