Jan Urlih neće kao Armstrong

Izvor: B92, 20.Jan.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jan Urlih neće kao Armstrong

Bivši pobednik Trke kroz Francusku Jan Ulrih rekao je da nema nameru da na televiziji priznaje da je koristio doping poput Lensa Armstronga.

Nemac je 2006. suspendovan, a godinu dana kasnije se penzionisao.

"Ja sigurno neću krenuti Armstrongovim putem i govoriti pred milionskom publikom, čak i ako me neki ljudi budu pritiskali da to uradim, a možda čak i očekivali to od mene", rekao je Ulrih za nemački magazin Fokus.

Ulrih je 1997. godine osvojio Tur d Frans, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a čak pet puta je bio drugi, od toga tri iza Armstronga.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) zabranio mu je 2012. da se takmiči dve godine zbog učešća u doping programu španskog lekara Eufemiana Fuentesa.

Ulrih nije osporavao presudu CAS-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulrih: Neću poći Armstrongovim putem

Izvor: Akter, 20.Jan.2013

Bivši pobednik Tur d Fransa, suspendovani Nemac Jan Ulrih rekao je da nema nameru da na televiziji priznaje da je koristio doping poput Lensa Armstronga

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.