Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024, 17:31

Jakara želi dramatičnu seriju protiv Zvezde

Trener košarkaša SC Derbija Dejan Jakara izjavio je uoči utakmice sa Crvenom zvezdom u plej-ofu AdmiralBet ABA lige da njegov tim veruje u iznenađenje.
Uspeli su „studenti“, aktuelni osvajači Superkupa ABA lige, da se domognu doigravanja regionalnog takmičenja iako su zavisili od ostalih rezultata. Upravo su zahvaljujući pobedi Zvezde, sa kojom igraju u plej-ofu, pre Splita došli u plej-of.
„Nije lako čekati nešto što od tebe ne zavisi. Na kraju smo zasluženo izborili plasman u plej-of, ostvarili lep rezultat, iako su nas neki otpisali kad je otišao Kenan Kamenjaš. Očekuju nas utakmice sa Crvenom zvezdom – želimo da ih odigramo što bolje. Imamo iskustva i iz prethodnog meča u ‘Pioniru’. Nadam...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.