Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 17:41

Jaka Blažič MVP ABA lige u januaru

Slovenac je obeležio prvi mesec 2021. godine

Jaka Blažič, kapiten Cedevita Olimpije, proglašen je za najboljeg igrača regionalnog takmičenja u januaru. Košarkaš Ljubljančana je drugi put u tekućoj sezoni izabran za najkorisnijeg igrača lige, a prethodni put je u novembru poneo MVP nagradu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Cedevita Olimpija je u januaru bila besprekorna, ostvarila je pet pobeda u ABA ligi, a Jaka Blažič >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prosečno beležio 21,6 poena, 3,6 asistencija i 3,4 skoka po meču. Slovenački reprezentativac pruža izvanredne partije tokom čitave sezone. Izabran je pre nedelju dana i za najkorisnijeg igrača kola u Evrokupu, a u ABA ligi je pravi predvodnik Ljubljančana.

Najbolji meč Blažič je odigrao protiv Partizana u 17. kolu ABA lige. Crno-belima je ubacio 28 poena i tako izjednačio ovosezonski rekord protiv Budućnosti.

Watch him shine! Check out @JakaBlazic January highlights on #ABALiga courts! pic.twitter.com/NPMyBPAe5v

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.