Jagodina u finalu fudbalskog Kupa Srbije

Izvor: Studio B, 17.Apr.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina u finalu fudbalskog Kupa Srbije

Fudbaleri Jagodine plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Javor sa 4:1 i tako dostigli prednost rivala od 1:0 iz prvog meča.

Jagodina će tako u Beogradu u finalu igrati protiv novosadske Vojvodine, koja je ranije danas odbranila prednost od 1:0 iz prvog meca i odigrala je 1:1 sa OFK Beogradom.   

Golove za Jagodinu postigli su Goran Gogić u 13, Radoslav Vlašić autogol u 22, Miloš Stojanović u 34. i Miloš Lepović u 60. minutu. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Strelac za Javor bio je Marko Momčilović u 19. minutu.

 

Vojvodina prvi finalista fudbalskog Kupa Srbije

 

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije, pošto su u revanš utakmici polufinala kao gosti odigrali 1:1 (0:0) protiv OFK Beograda. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za Novosađane.

Pred 4.000 gledalaca na Staroj Karaburmi, među kojima su bili i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto, domaćin je poveo pogotkom Miloša Mijića u 54. minutu, a sedam minuta kasnije izjednačio je Nemanja Radoja. 

Vojvodina se šesti put u istoriji plasirala u finale, a za prvi trofej, pošto su prethodnih pet finalnih utakmica izgubili, sastaće se 8. maja na stadionu Partizana protiv boljeg iz drugog polufinala između Jagodine i Javora.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.